Hakemus

2-VUOTISET TAIDEOPINNOT (kokopäiväopinnot) jotka keskittyvät nykytaiteeseen. Opinnot käydään englanniksi.

HAE NYT OPISKELEMAAN TAMMIKUUSSA 2018 ALKAVIIN OPINTOIHIN!
Hakuaika on avoinna 1.11 - 30.11.2017

Hakijoiksi hyväksytään henkilöt jotka ovat täyttäneet tai täyttävät 18 vuotta opintojen alkamisvuonna. Aiempi kokemus kuvataideopetuksesta ei ole pakollista, opiskelijat valitaan työnäytteiden perusteella.

Opintoihin haetaan täyttämällä hakulomake. Liitä työnäytteet ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@nordiskakonstskolan.fi

Hakemuksen tulee sisältää:
Henkilö- ja yhteistiedot
  • Kuva sinusta
Henkilökohtainen kirje
  • Henkilökohtainen tai epävirallinen kirje, jossa kerrot itsestäsi. Voit esimerkiksi kertoa miksi haet Pohjoismaiseen Taidekouluun, mitä odotuksia sinulla on, minkälaisista taiteellisista ilmaisuista olet eniten kiinnostunut ja mikä inspiroi sinua. Max. 2000 merkkiä.
 5-10 Työnäytettä
  • Haet lähettämällä 5-10 työnäytettä, joista ainakin 3 ovat piirustuksia tai maalauksia.
  • Muut työnäytteet voivat olla esimerkiksi valokuvia, videoita, grafiikkaa, tai videoita kolmiulotteisista töistä, installaatioista, performansseista tai taideprojekteista.
  • Työnäytteet lähetetään digitaalisina valokuvina tai video/audio -muodossa.
  • Seuraavat tiedostomuodot hyväksytään: JPG, JPEG, PNG ja GIF. Kuvien ei tule olla suurempia kuin 3MB. Video-/ audioklippejä voit ladata Soundcloudiin, Vimeoon tai Youtubeen ja linkittää hakemukseen (sähköposti). Aineiston tulee olla korkeintaan 5 min per työnäyte.
  • Tallenna tiedostonimet seuraavasti: etunimesi01.jpeg, etunimesi02.jpeg (tai muu tiedostomuoto) jne. Tarkista että tiedoston numero vastaa numeroa työnäytteiden luettelossa.
Ammattitaitelijoista koostuva raati valitsee työnäytteiden perusteella uudet opiskelijat ja tieto valinnasta ilmoitetaan hakijalle viimeistään 5.12.2017.

Lukuvuoden ennakkomaksu
Lukuvuosi koostuu kahdesta lukukaudesta, syyslukukasi ja kevätlukukausi. Lukukauden maksu on 790€ /lukukausi. Lukuvuoden ennakkomaksu (100€) on maksettava vahvistuksena opiskelijapaikan vastaanottamisesta. Lisätietoja saat vastaanottamisen jälkeen.

Lukuvuoden aikataulu
Syyslukukausi 2017: 30.8 - 22.12.2017
Kevätlukukausi 2018: 8.1 - 18.5.2018

AIKUISTEN KUVATAITEEN PERUSOPINNOT (ilta- ja viikonloppukurssit)

Aikuisten kuvataiteen perusopetukseen hyväksymme uusia oppilaita seuraavan kerran tammikuussa 2018 alkavaan ohjelmaan. Opintoihin haetaan erillisellä lomakkeella, joka tulee toimittaa koululle.

Hakemus on kaksivaiheinen:
1. vaihe: Henkilötiedot sekä lyhyt, korkeintaan sivun mittainen kertomus itsestäsi
2. vaihe: Vähintään kolme (3) työnäytettä

Lähetä hakemus osoitteeseen
Pohjoismainen Taidekoulu
Pormestarinkatu 32
67100 Kokkola

tai sähköpostitse: info(at)nordiskakonstskolan.fi

Suosimme työnäytteinä alkuperäisteoksia, jotka palautetaan pyydettäessä postiennakolla. Työt voi myös noutaa koulun kansliasta. Opiskelijat valitaan työnäytteiden perusteella. Hakijoiden töitä arvioi ammattitaitelijoista koostuva raati.

MUUT LYHYTKURSSIT

Ilmoittautumiset ja kyselyt suoraan opintosihteerille, puh: 040 - 570 9895, info(at)nordiskakonstskolan.fi