Hakemus

2-VUOTISET TAIDEOPINNOT (kokopäiväopinnot) jotka keskittyvät nykytaiteeseen. Opinnot käydään englanniksi.

Hakijoiksi hyväksytään henkilöt jotka ovat täyttäneet tai täyttävät 18 vuotta opintojen alkamisvuonna. Aiempi kokemus kuvataideopetuksesta ei ole pakollista, opiskelijat valitaan työnäytteiden perusteella.

Opintoihin haetaan Fine-Art education hakuohjelman kautta, linkki hakuohjelmaan löydät tästä (huom! sivu vain englanniks/ruotsiksi).

Digitaalinen haku sisältää:
Henkilö- ja yhteistiedot
  • Kuva sinusta
Henkilökohtainen kirje
  • Henkilökohtainen tai epävirallinen kirje, jossa kerrot itsestäsi. Voit esimerkiksi kertoa miksi haet Pohjoismaiseen Taidekouluun, mitä odotuksia sinulla on, minkälaisista taiteellisista ilmaisuista olet eniten kiinnostunut ja mikä inspiroi sinua. Max. 2000 merkkiä.
 5-10 Työnäytteitä
  • Vähintään 5 työnäytettä (max 10), joista ainakin 3 piirustuksia tai maalauksia.
  • Muut työnäytteet voivat olla esimerkiksi valokuvia, grafiikkaa, videoita tai kuvia tai videoita kolmiulotteisita töistä, instalaatioista, performansseista tai taideprojekteista.
  • Työnäytettä lähetetään digitaalisessa tai video/audio muodossa.
  • Seuraavat tiedostomuotoja hyväksytään: JPG, PNG ja GIF. Kuvat ei saa olla suurempi kuin 3 MB. Voi linkittää video- ja audio leikkeitä suoraan Soundcloudista, Vimeosta tai Youtubesta.
Ammattitaitelijoista koostuva raati valitsee työnäytteiden perusteella uudet opiskelijat ja tieto valinnasta ilmoitetaan hakijalle viimeistään 21.8.2017. Enemmän infoa löydät hakuohjelmassa (linkki hakuohjelmaan).

Jos sinulla on ongelmia ohjelmiston kanssa voi myös lähettää hakemuksesi digitaalisessa muodossa sähköpostiosoitteeseen info@nordiskakonstskolan.fi. Linkki meidän vanhan hakemuslomakkeeseen.

Lukuvuoden ennakkomaksu
Lukuvuosi koostuu kahdesta lukukaudesta, syyslukukasi ja kevätlukukausi. Lukukauden maksu on 790€ /lukukausi. Lukuvuoden ennakkomaksu (100€) on maksettava vahvistuksena opiskelijapaikan vastaanottamisesta. Lisätietoja saat vastaanottamisen jälkeen.

Lukuvuoden aikataulu
Syyslukukausi 2017: 30.8 - 22.12.2017
Kevätlukukausi 2018: 8.1 - 18.5.2018

AIKUISTEN KUVATAITEEN PERUSOPINNOT (ilta- ja viikonloppukurssit)

Aikuisten kuvataiteen perusopetukseen hyväksymme uusia oppilaita seuraavan kerran tammikuussa 2018 alkavaan ohjelmaan. Opintoihin haetaan erillisellä lomakkeella, joka tulee toimittaa koululle.

Hakemus on kaksivaiheinen:
1. vaihe: Henkilötiedot sekä lyhyt, korkeintaan sivun mittainen kertomus itsestäsi
2. vaihe: Vähintään kolme (3) työnäytettä

Lähetä hakemus osoitteeseen
Pohjoismainen Taidekoulu
Pormestarinkatu 32
67100 Kokkola

tai sähköpostitse: info(at)nordiskakonstskolan.fi

Suosimme työnäytteinä alkuperäisteoksia, jotka palautetaan pyydettäessä postiennakolla. Työt voi myös noutaa koulun kansliasta. Opiskelijat valitaan työnäytteiden perusteella. Hakijoiden töitä arvioi ammattitaitelijoista koostuva raati.

MUUT LYHYTKURSSIT

Ilmoittautumiset ja kyselyt suoraan opintosihteerille, puh: 040 - 570 9895, info(at)nordiskakonstskolan.fi