22.11.2016

Hakemus kevätkaudelle 2017!

Nyt sinulla on mahdollisuus hakea kevätkauden kokopäiväopintoihin, jotka alkavat ma 9. tammikuuta 2016. Kevätkausi on pullollaan mielenkiintoisia kursseja ja työpajoja, joissa opettavat monet mielenkiintoiset ja kansainvälisesti tunnetut nykytaiteilijat.

Pohjoismainen taidekoulu tarjoaa sinulle parhaat mahdolliset työkalut lähtiessäsi rakentamaan kestävää pohjaa taiteelliselle urallesi. Onko tavoitteenasi opinnot kansainvälisessä taideakatemiassa? Saat meiltä ammattimaista ohjausta portfoliosi rakentamisessa ja hakutöiden valmistelussa. 
Vuosi tai pari Pohjoismaisessa taidekoulussa auttaa sinua luomaan arvokkaan kontaktiverkoston. Sinulla on täällä kaikki mahdollisuudet vankan taiteellisen perustan luomiseen.
 
Täydennyshaussa on nyt vapaita opiskelupaikkoja haettavana 30.11 mennessä. Lisää infoa hakemusmenetelmästä löytyy hakemus-kohdasta. Hakemuksen voi lähettää digitaalisesti osoitteeseen info(at)nordiskakonstskolan.fi. 
 
Älä emmi, vaan lähetä hakemuksesi meille pikimmiten jos olet tosissasi kiinnostunut paikasta nykytaiteeseen painottuneessa oppilaitoksessa!


Ronja Kortelainen (2016)