29.1.2014

Vuoden ensimmäinen oppilasnäyttely avaa torstaina

Tänä vuonna on tullut kuluneeksi 30 vuotta siitä kun Pohjoismainen taidekoulu aloitti toimintansa Kokkolassa, Renlundin kiinteistössä. Juhlavuotta tähdittävät muun muassa monet hienot näyttelyt pitkin vuotta sekä puhutteleva nykytaiteen seminaari syksyllä. Juhlavuoden ensimmäinen näyttely, joka on tuotettu huikean lyhyessä ajassa, vajaassa kahdessa viikossa, avataan torstaina: Carlsson/Perlefelt Invitational from Nordiska konstskolan.

Vierailevat opettajat Pelle Perlefelt ja Joacim Carlsson ovat ohjanneet oppilaita läpi luovien prosessien, ideasta strategian kautta suoritukseen ja ideoiden toteutukseen. Tuloksena on lähes 20 oppilaan ja kahden opettajan yhteisnäyttely VISU galleriassa.

Näyttelyn avajaisia juhlistamme torstaina 30.1 klo 18. Näyttely on avoinna 1 maaliskuuta saakka. VISU galleria, Pormestarinkatu 2.
Aukioloajat ti-ke klo 12 - 16, to klo 16 - 20, pe-la klo 12 - 16.