16.5.2013

Muistathan lähettää hakemuksesi 20 toukokuuta mennessä!

Kiinnostaako sinua projektiluontoiset taideopinnot pohjoismaisten ammattitaiteilijoiden ohjauksessa? Sinulla on vielä muutama päivä aikaa tehdä digitaalinen portfolio ja lähettää meille hakemuksesi sähköpostitse!

Meillä opetetaan vain ja ainoastaan taidetta ja me keskitymme pohjoismaiseen nykytaiteeseen. Vierailevien opettajiemme workshop-tyyliset kurssit ovat kohta 30 vuoden ajan taaneet laadukkaan ja ajankohtaisen opetuksen. Kansainvälisessä oppimisympäristössä luot laajan kontaktiverkoston ja opintojen aikana sinulla on mahdollisuus osallistua useisiin näyttelyihin. Lukuvuoden aikana teemme useita opintomatkoja, vierailemme taidegallerioissa, seminaareissa ja toteutamme jännittäviä taideprojekteja.

Pohjoismainen taidekoulu tarjoaa opiskelijoilleen suuret ja toimivat työtilat. Jokainen opiskelija saa käyttöönsä oman studiotilan. Koulun opetuskielet ovat ruotsi ja englanti.

Art Days kevät 2013

Ensi lukuvuoden aikana opinto-ohjelmamme tarjoaa mm seuraavien vierailevien opettajien jännittäviä workshopeja: Piirustus- ja maalauskursseja jossa opettavat mm Pauliina Turakka-Purhonen (FI), Roger Metto (SE), Pauliina Pietilä (FI), Pontus Raud (SE), Jussi Ranta (FI/SE) ja Sara Nilsson (SE).
Erilaisia grafiikan painotekniikoita, kuten silkkipainoa tulee opettamaan Maria Bajt (SE/DE), Kokeellista puupiirostekniikkaa opettaa Fredrik Lindqvist (SE/DE) ja metalligrafiikan peruskurssilla opettaa Janika Herlevi (FI).
Felice Harpetzeder (SE) vetää videoworkhopin ja Axel Straschnoy (ARG/FI) videoinstallaation kurssin. Syksyn animaatiokurssille olemme kutsuneet opettajaksi Gun Holmströmin (FI). Eino Enkenberg (FI) ohjaa kolmiulotteisuutta, fotorealistista maalausta, animaatiotaja valokuvausta ydistävää kurssikokonaisuutta.

Edvard Grahn (NO) ja Magnus Ottertun (SE) ohjaavat yhdessä kurssin nimelta Essence and nonsens, jossa työskennellään valinnaisin tekniikoin.
Syksyn alustavan opinto-ohjelman löydät tästä.

Maya Westlundin vahaveistoksia, kevät 2013

Mari Mattilan akvarellisarja kevät 2013