27.11.2012

Lisää tulossa - lopputöiden näyttely

Pohjoismaisen taidekoulun toinen aikuisopiskelijoiden ryhmä tuo lopputyönsä esille VISU galleriaan joulukuun ajaksi. Näyttelyyn osallistuu 12 opiskelijaa jotka ovat osallistuneet Aikuisten kuvataiteen perusopetus - nimiseen osa-aikaiseen opintokokonaisuuteen. Kolmivuotisten opintojen aikana opiskelijat ovat syventyneet kaksi- ja kolmiulotteiseen kuvataiteelliseen työskentelyyn, digitaalisen median ja liikkuvan kuvan tuomiin mahdollisuuksiin. Viime kuukausien aikana opiskelijat ovat kukin itsenäisesti tuottaneet teoksia lopputyönään, työskentelyä ovat ohjanneet ammattitaiteilijat. Pohjoismaisen taidekoulun vierailevat opettajat, kansainvälisestikin tunnetut ammattitaiteilijat ovat osallistuneet opetukseen, mikä tekee opetuksesta aivan ainutlaatuista.

Näyttelyyn osallistuvat: Sixten Ahlsved, Teerijärvi (puukollaasi), Marja-Leena Eklund, Pietarsaari (grafiikka), Helena Granö-Lerbacka, Pietarsaari (valokuva), Eeva Huotari, Kokkola (grafiikka), Hannele Kinare, Kokkola (grafiikka), Anders Lerbacka, Pietarsaari (maalaus), Eeva-Maria Qvisén, Nederlappfors (maalaus), Sinella Saari, Kokkola (installaatio), Maija Salminen, Pietarsaari (grafiikka), Gunvor Sarelin-Sjöblom, Pietarsaari (maalaus), Arto Saukkonen, Lumijoki (maalaus), Carita Schütten, Kruunupyy (grafiikka).

Näyttelyn avajaiset perjantaina 30.11 klo 18 galleria VISUssa. Näyttely on avoinna 4.1.2013 saakka. Seuraava Aikuisten kuvataiteen perusopetuksen ryhmä aloittaa tammikuussa 2013, haku käynnissä 30.11 saakka. Uusi ryhmä käynnistetään vain joka kolmas vuosi.