12.11.2012

Animaatioita kaupunginkirjastossa

Kärleken, av Sarah Eriksson, Gerlesborgsskolan Stockholm

Pohjoismaisen kirjastoviikon aikana, 12 - 16.11, Pohjoismainen taidekoulu tuo esille animaatioita Kokkolan kaupunginkirjastoon. Animaatiot on tuotettu suomenruotsalaisen, Lontoossa nykyään vaikuttavan animaatiotaiteilijan Åsa Lucanderin kahden viikon animaatiokurssilla lokakuusssa. Paitsi Pohjoismaisen taidekoulun oppilaita, kurssille osallistui myös oppilasvaihdon kautta Tukholmalaisen Gerlesborgin taidekoulun oppilaita sekä ammattikorkeakoulu Novian kuvataiteen opiskelijoita.

Seuraavat taiteopiskelijat osallistuvat animaationäyttelyyn: Oliver Lehtinen, Björn Lönnroth, Joonatan Wargh, Sabina Granbacka, Hannah Wiker, Sarah Eriksson, Kim Eklberg ja Isabella Segercrantz. Animaatiot ovat nähtävillä joka päivä viikon aikana kirjaston aukiollessa.