8.10.2012

Uusi aikuisopiskeijoiden ryhmä tammikuussa 2013

Pohjoismainen taidekoulu käynnistää uuden ryhmän aikuisopiskelijoille tammikuussa 2013. Parhaillaan käynnissä oleva hakuaika päättyy 30.11.2012.

Installatiokurssi. Anna Wignell ohjaa Anders Lerbackaa (kuva Helena Granö-Lerbacka)

Pohjoismainen taidekoulu on vuodesta 2007 järjestänyt aikuisille suunnattuja kuvataiteen osa-aikaopintoja ohjelmassa Kuvataiteen perusopetusta aikuisille (11/011/2005). Opinnot on pääasiassa suunnattu työssäkäyville aikuisille mutta soveltuvat kaikille taiteesta ja luovasta työskentelystä kiinnostuneille, 18 vuotta täyttäneille.  Opetuskieli on pääasiassa ruotsi.

Lähiopetusta järjestetään yleensä kerran kuukaudessa yhtenä viikonloppuna, perjantaisin klo 18 - 21 ja lauantaisin klo 10 - 18. Kesäkuussa opiskellaan lisäksi yksi pidennetty viikonloppu. Lähiopetusjaksoilla käsitellään kuvataiteen eri osa-alueita alkaen piirustuksen, maalauksen ja materiaaliopin tekniikoista syventäen osaamista toisena ja kolmantena opiskeluvuotena. Lisäksi opintokokonaisuuteen kuuluu iltaopintoja tiistaisin ja torstaisin klo 18-20.

Koulun vierailevia opettajat opettavat usein myös tällä ns aikuislinjalla, mikä tarkoittaa että aikuisopiskelijanamme sinua ohjaavat pohjoismaiden nimekkäimmät nykytaiteilijat ja taidepedagogit. Opinto-ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan syksyyn 2015 mennessä.

Haku opintoihin on kaksiosainen. Lähetä meille henkilökohtainen kertomus itsestäsi sekä vähintään kolme työnäytettä, mielellään alkuperäisenä. Koulutukseen otetaan 16 opiskelijaa.

Lisätietoja osa-aikaopinnoista antaa opintosihteeri puh 06 - 836 2120 ja sähköpostilla sonja@nordiskakonstskolan.fi