23.8.2012

Syyslukukausi käynnistyy

Pohjoismaisen taidekoulun syyslukukausi käynnistyy maanantaina 27.8 klo 9. Tarjolla on aamupalaa kahvin ja teen kera (jotkut oppilaistammehan ovat matkanneet pitkän matkan edellisenä päivänä/yönä) ja koulun ja opetuksen esittelyä. Myöhemmin päivällä tarjoamme vielä lounaan (yes!) ja lounaan jälkeen lähdemme opastetulle kiertoajelulle, tutustuttaaksemme oppilaamme Kokkolan keskustaan ja sen ympäröiviin alueisiin.

Varsinainen opetus alkaa tiistaina klo. 9 kahdella eri kurssilla. Sara Nilsson Ruotsista vetää ensimmäisen vuosikurssin oppilaille Piirustuksen ja maalauksen workshopin ja saksalais-ruotsalainen Fredrik Lindqvist pitää toisen vuosikurssin oppilaille Kokeellinen grafiikka - nimisen työpajan jossa tutustutaan lähinnä puupiirrostekniikoihin.

Fredrik Lindqvist käynnistää myös tiistai iltojen Artist Talk - luentosarjan tiistaina 28.8 klo 18 jolloin hän esittelee töitään ja uraansa Pohjoismaisella Taidekoululla. Kuten ennenkin, tiistai iltojen tilaisuudet ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia. Katso syksyn kaikki taiteilija-esittelyt täältä.

Taidekoulun grafiikan ja keramiikan harrastajaryhmät käynnistyvät kesätauon jälkeen maanantaina 3.9 klo 18, ilmoittautuminen käynnissä.