2.4.2012

Art Slaves - oppilastöiden näyttely Tupakkamakasiinilla

Keskipohjanmaa - lehti 5.4

Pohjoismaisen taidekoulun oppilaat esittelevät laajan kirjon töitään Pietarsaaren Tupakkamakasiinilla huhtikuun aikana. Näyttelyssä on esillä piirustuksia, maalauksia, grafiikkaa, videotaidetta ja veistoksia sekä uunituoreita installaatioita jotka suunniteltiin ja toteutettiin viimeisten viikkojen instalaatiokurssilla varta vasten Tupakkamakasiinin näyttelytilaan. Näyttely alkaa jo parkkipaikalta rappusia myöden sisääntuloon ruotsalaisen Nicola Godmanin maalaamalla tilateoksella.

Mukana olevat työt ovat toteutettu Pohjoismaisen taidekoulun lukuvuonna 2011-12 vierailleiden opettajien ohjauksessa.

Näyttelyn avaa keskiviikkona 4.4. klo 18 Pohjoismaisen Taidekoulun taiteellinen johtaja Karin Lindh. Näyttely on avoinna 27.4. saakka

Tupakkamakasiini